JABUKA NARUČI

100 % voće od sveže ubranih, ekološki uzgojenih jabuka, bez dodataka konzervansa. Može se koristiti kako ukusan međuobrok ili kao dodatak jogurtu i slasticama.

DUNJA NARUČI

Pire pripremljen od sveže ubranih, ekološki uzgojenih dunja, bez dodataka konzervansa. Jako ukusan pire od dunja sa karakterističnim ukusom.

KAJSIJA NARUČI

Priprema se od prirodnih i sveže ubranih kajsija, ekološki uzgajanih kajsija bez dodatka aroma i sredstava za zgrušnjavanje. Pažljivo pripremano radi očuvanja najboljeg kvaliteta i ukusa.

MALINA NARUČI

Uživajte u sočnom i slatkom ukusu sveže ubranih malina kada koristite ovaj  pire od malina. 

VIŠNJA NARUČI

Voćni pire sa ukusom višnje se odlikuju visokim sadržajem voća, čime je obezbeđen nepromenjen ukus i izgled finalnih proizvoda.

JAGODA NARUČI

Umesto da jagode seckate i dodajete pire, probajte ovaj pire sa ukusom jagode. Uz dobro poznati ukus vašeg omiljenog voća uživajte u jednom od najblagotvornijih pirea. Ako ste jagodaš u duši sigurno ćete uživati u reskom i slatkom ukusu ovog pirea.

ŠUMSKO VOĆE NARUČI

Ovaj voćni pire je savršen miks crvenih bobica, najfinije uravnotežen spoj jagode, maline i borovnice. Ovaj vrlo moćan i trendi ukus će dovesti do izuzetno blago-slatkog tart ukusa koji će zadovoljiti sve ukuse.

ANANAS NARUČI

Tropski ukus našeg voćnog pirea i njegovo blagotvorno dejstvo odvešće vas na putovanje u toplije krajeve nakon kojeg će vam vaše telo biti i te kako zahvalno. Čim probate ovaj pire uživanje počinje.

KIVI NARUČI

Uživajte u savršeno zrelom svežem ukusu kivija, egzotične teksture i boje, u pripremama sa kivi voćnim pireom: pravi ukus sočnog kivija sa baršunastom teksturom i intenzivnom zelenom bojom!

BOROVNICA NARUČI

Upoznajte prirodni voćni pire od borovnice od zrelog i probranog voća. Svaki od njih će vas odvesti u čaroban svet koji obiluje pozitivnom energijom, izvrsnim ukusom i vitaminima.

BRESKVA NARUČI

Svake godine, letnja sezona signalizira dolazak sočne, slatke breskve, ubrane zrele u mediteranskoj regiji. Voćni pire od breskve će učiniti vaš doživljaj ukusa nezaboravnim.

KRUŠKA NARUČI

Voćni pire proizveden je od brižljivo biranih i zdravih plodova kruške. Kao i do sada, držali smo se proverenih receptura naših baka i oživeli poznat ukus i miris ranog detinjstva.

MANGO NARUČI

Njegova pulpa je sočna, izrazitog ukusa, i zavodljive slatkoće sa notama kiselog. Ubran u zrelosti, Mango voćni pire odgovara plodu jedinstvenog ukusa i teksture.