office@bbproeco.com +381 61 28 40 870
  • Serbian Latin
  • English (UK)

DODATAK-SR

Prirodno i domaće je NAJBOLJE, pa tako naše proizvode spremamo na tradicionalan način i po originalnim HOME MADE recepturama.
Specijalizovani smo za mala pakovanja od 30 g pažljivo odabranih izvrsnih plodova, sa visokim sadržajem voća za hotelske i ugostiteljske objekte .
Uspostavljamo čvrste partnerse odnose i izlazimo u susret svim zahtevima kupaca vezanim za ambalažu i pakovanja.

O NAMA

Kompanija “B&B ProEco” d.o.o. je mlada, porodična radionica osnovana 2017. godine, sa sedištem u Kruševcu.

Osnovni motiv kompanije je da je prirodno i domaće najbolje, u proizvodnji hrane, pa tako naše proizvode spremamo na tradicionalan način i po originalnim tradicionalnim HOME MADE recepturama iz našeg kraja, podnožja planine Jastrebac, plodnom Pomoravlju i slivu reke Rasine, plodnih ravnica Bivoljskog ključa iz kojih su moji preci davno imali najkvalitetnije voće i povrće, a takođe tu su i šumski plodovi iz zavičaja mojih predaka podno Kopaonika koje pretačemo u nešto posebno i najkvalitetnije sto priroda daje.

Koristimo samo voće i povrće uzgajano na ovim prostorima, kao i šumsko voće i druge šumske plodove kojim je ovaj planinski kraj izuzetno bogat.

Naš osnovni cilj je da svi naši proizvodi budu potpuno prirodni, bez ikakvih konzervanasa, veštačkih boja i aroma, pažljivo spremljeni, tako da su sačuvani najdragoceniji sastojci koje nam priroda daje.

Nas moto je da ponovo u ovo vreme osetite mirise iz detinjstva, iz kuhinja naših mama i baka, iz podruma naših očeva i deka. Ti očaravajući mirisi su zarobljeni u našim teglicama i bočicama, jer se naša kompanija bazira isključivo na malim pakovanjima po kojima težimo da budemo prepoznatljivi u regionu. Takodje, prefix B&B nam sugeriše priču Bed&Brekfast, tj doručak u krevetu, gde nam emocije preplivavaju naša čula čim izađemo iz sna i vratimo se javi. To su mala hotelska pakovanja od 30 g koja predstavljaju suštinu ponude u našem asortimanu.

Uz naše proizvode želimo Vam svako dobro.