office@bbproeco.com +381 61 28 40 870
  • Serbian Latin
  • English (UK)

 

SOK OD VIŠNJE NARUČI

Domaći kašasti i matični sok  proizveden mehaničkim ceđenjem brižljivo biranih, zdravih plodova višnje sa sačuvanim najdragocenijim sastojcima pretočenih u sok tipične boje i ukusa, proizveden u domaćem ambijentu na tradicionalni način. Prijatnog je i osvežavajućeg ukusa i mirisa. Jedna čaša ovog soka daje osećaj blagostanja i okrepljuje organizam. Ovaj sok je niskokaloričan i preporučljiv je u svim dijetama.

SOK OD MALINE NARUČI

Domaći kašasti voćni sok proizveden od brižljivo biranih plodova maline u tipično domaćem ambijentu na tradicionalan način po recepturama naših predaka, tipičnog je ukusa i mirisa na malinu, sa komadićima maline, što ga čini posebnim među kašastim sokovima.  Jedna čaša ovog soka daje osećaj blagostanja i okrepljuje organizam.

SOK OD JAGODE NARUČI

Domaći niskokalorični kašasti sok proizveden od brižljivo biranih , zdravih plodova jagode sa sačuvanim najdragocenijim sastojcima pretočenih u tipične boje i ukusa, proizveden u domaćem ambijentu na tradicionalan način. Prijatnog je ukusa i mirisa sa komadićima ploda jagode, što ga čini posebnim među kašastim sokovima. Jedna časa ovog soka od jagode daje osećaj blagostanja i okrepljuje organizam. Ovaj sok je niskokaloričan i preporučuje se u svim vrstama dijeta.

SOK OD BRESKVE NARUČI

Domaći kašasti voćni sok proizveden pasiranjem brižljivo biranih, zdravih plodova breskve sa sačuvanim najdragocenijim sastojcima pretočenih u sok tipične boje i ukusa, proizveden u domaćem ambijentu na tradicionalan način. Prijatnog je i osvežavajućeg ukusa i mirisa. Preporučuje se osobama svih starosnih doba. Jedna čaša ovog soka daje osećaj blagostanja i okrepljuje organizam.

SOK OD BOROVNICE NARUČI

Domaći kašasti voćni sok proizveden pasiranjem brižljivo biranih, zdravih plodova borovnice ubrane na sunčanim padinama Kopaonika sa sačuvanim najdragocenijim sastojcima pretočenih u sok tipične boje i ukusa, proizvedene u domaćem ambijentu na tradicionalan način. Prijatnog je i osvežavajućeg ukusa i mirisa. Preporučuje se osobama svih starosnih doba. Jedna čaša ovog soka daje osećaj blagostanja i okrepljuje organizam.

SOK OD KAJSIJA NARUČI

Domaći kašasti voćni sok proizveden pasiranjem brižljivo biranih, zdravih plodovao kajsije sa sačuvanim najdragocenijim sastojcima pretočenih u sok tipične boje i ukusa, proizveden u domaćem ambijentu na tradicionalan način. Prijatnog je i osvežavajućeg ukusa i mirisa. Preporučuje se osobama svih starosnih doba. Jedna čaša ovog soka daje osećaj blagostanja i okrepljuje organizam.

SOK OD DRENJINA NARUČI

Domaći voćni sok proizveden od plodova šumske drenjine ubrane na obroncima planine Kopaonik, proizveden je u tipično domaćem ambijentu na tradicionalan način po recepturama naših predaka, tipičnog je ukusa i mirisa na šumsku drenjinu. Zbog visokog sadržaja antioksidanasa, flavonoida, antocijana, tanina i vitamina C, plodovi drena se smatraju najkvalitetnijim i najdragocenijim darom prirode čoveku.

SOK OD DUNJA NARUČI

Domaći kašasti voćni nektar proizveden od domaćih sorti dunje u tipično domaćem ambijentu na tradicionalan način po recepturama naših predaka, tipičnog je i prijatnog ukusa na dunju, sa komadićima voća što ga čini posebnim među kašastim sokovima.

MATIČNI SOK JABUKA NARUČI

Domaći mutni sok od više različitih vrsta autohtonih sorti neprskanih jabuka, dobijen mehaničkim presovanjem plodova jabuke, proizveden od brižljivo biranih, zdravih plodova jabuke sa sačuvanim najdragocenijim sastojcima pretočenih u sok tipične boje i ukusa. Proizveden u domaćem ambijentu.