office@bbproeco.com +381 61 28 40 870
  • Serbian Latin
  • English (UK)

PARADAJZ - BLAGI NARUČI

Jedan od omiljenih dodataka jelima i za mnoge predstavlja neizostavni deo kuhinje. Proizvode se od kvalitetnog paradajza. Paradajz je od davnina nazvan „rajski plod“ sadrži vitamin C, folnu kiselinu ali i likopen koji je jedan od najjačih antioksidanata i on neutrališe i sprečava stvaranje slobodnih radikala u organizmu.

.

PARADAJZ - LJUTI NARUČI

Napravljen je prema domaćem receptu, a o njegovom ukusu i tradicionalno dobroj aromi govore slasni gutljaji i zalogaji. Hladno ceđen, sačuvao je sve blagodeti ovog povrća, vitamine i minerale. Lagane je teksture i prijatne arome. Možete se opustiti i uživati u 100% prirodnom, tradicionalno dobrom ukusu paradajza.

SOS - BLAGI NARUČI

Sos je ukusan i nezamenljiv prilog za sve pice, sendviče, domaća peciva, testenine i ostali specijaliteti. Osnovni sastojak je paradajz, ubran od srca sa ekološki čistih polja Srbije koji ovom proizvodu daje izvorni pečat.

.

SOS - LJUT NARUČI

Ako volite ljuto i pikanterije su sastavni deo vašeg dnevnog menija, predstavljamo vam ljuti sos od paradajza. Probajte ga sa grilovanim ili barenim mesom, ribom ili povrćem. Odličan je i uz tortilje ili neko drugo hrskavo pecivo.

 

KEČAP- BLAGI NARUČI

Blagi kečap je omiljeni svim generacijama, a posebno popularan među najmlađima. Blagog, ali bogatog ukusa nastaje spojem začina.Sastavni deo ukusnih obroka. Savršena kombinacija uz krompiriće, pizzu, sendviče, lazanje ili hamburger!

.

KEČAP - LJUTI NARUČI

Pun ukus nastao spojem ljutih začina predstavlja savršen dodatak za pikantna jela. Ljuti kečap namenjen onima koji traže karakter u svakom jelu. Idealan uz roštilje, sendviče, pivske krompirće... Zahuktava zabavu na druženjima.

SUŠENI PARADAJZ U ULJU NARUČI

Napravljen je prema domaćem receptu, a o njegovom ukusu i tradicionalno dobroj aromi govore slasni zalogaji !

.