office@bbproeco.com +381 61 28 40 870
  • Serbian Latin
  • English (UK)

 

SLATKO OD DIVLJIH JAGODA NARUČI

Domaće slatko od šumskih plodova jagoda, proizvedeno u tipično domaćem ambijentu na tradicionalan način po recepturama naših predaka.

SLATKO OD BOROVNICA NARUČI

Domaće slatko od dobrih plodova borovnice ubranih na sunčanim padinama Kopaonika, proizvedeno u tipično domaćem ambijentu na tradicionalan način po recepturama naših predaka.

SLATKO OD SMOKVE NARUČI

Ono što je nama kontinentalcima jabuka to je mediteranskim narodima smokva (Ficus carica)  ali srećom „primila“ se i na naše podneblje. Smokva se smatra simbolom života, mira, blagostanja i plodnosti, ali i požude i erotičnosti. Postoji verovanje da uz pomoć smokve žena može začarati svog ljubavnika, zato naše slatko od smokve nikako nebi trebalo odbiti.

SLATKO OD ŠLJIVA NARUČI

Slatko od šljiva je mnogima slatka uspomena iz detinjstva. U srpskoj tradacijiji je slatko od šljiva da kada stignu gosti, domaćica iznese slatko i vodu, da se gosti okrepe. Naše slatko od šljiva je napravljeno po staroj recepturi 

SLATKO OD MALINA NARUČI

Ko može da odoli slatku od malina? Naše slatko od maline je spremljeno po tradicionalnoj recepturi a sama malina je bogata vitaminima C i E, kalijumom kao i moćnim antioksidansima te je prirodni zaštitnik našeg imunog sistema kao i prirodni zaštitnik protiv UV zračenja.

SLATKO OD JAGODAY NARUČI

Poslužite ga dragim gostima, zasladite se ili prelijte razne kremaste poslastice slatkom od jagoda.

SLATKO OD DELE TREŠNJE NARUČI

O njemu su mnog pričali i mnogi slušali a sada naše slatko možete i da provate i uživate u njemu. Slatko se pravi od biranih i zdravih plodova trešnje, dakle, bez znakova oštećenja

SLATKO OD KUPINA NARUČI

Domaće slatko od šumskih kupina priprema se po staroj tradicionalnoj recepturi od potpuno zrelih plodova uz dodatak šećera, čijim kuvanjem dobijamo proizvod sa sačuvanim aktivnim komponentama koje sadrži ovo voće. Preporučljivo je konzumirati 1 – 2 kašike dnevno pre doručka

SLATKO OD ARONIJA NARUČI

Ceo svet je bukvalno "poludeo" za aronijom, jer je ona jedna od najzdravijih namirnica na svetu. Naučnici je zovu i superhrana. Ona čisti organizam od teških otrova i toksina.