office@bbproeco.com +381 61 28 40 870
  • Serbian Latin
  • English (UK)

MASLINA PUNJENA SIROM NARUČI

Ako vas masline oduševljavaju same po sebi, zamislite kako ćete tek uživati u brižno odabranim maslinama koje su ručno punjene izvrsnim svežim sirom! Samo jedan zalogaj podsetiće vas na osunčane mediteranske plaže i pružiti vam nezaboravne gastro trenutke. Čim se vratite u stvarnost, poslužite se sledećim zalogajem i nastavite putovanje u mislima.

ČERI PAPRIKA PUNJENA SIROM NARUČI

Ako želite doživeti ovacije pripremom nezaboravnih predjela, najbolji izbor su B&B ProEco Antipasti. Naše pažljivo odabrane cherry papričice ručno su punjene kvalitetnim svežim sirom i začinjene po jedinstvenoj recepturi. Prosto da poližete prste (a i tanjire) koliko su ukusni !

FEFERONI PUNJENI SIROM NARUČI

Ljubitelji pikantnih ukusa neće odoleti ovim domaćim, mesnatim, kiselo-ljutim feferonima. Pažljivo selektovan, dugačak plod odlično pristaje uz mesna jela, jela s roštilja i razna variva.

ŠAMPINJONI PUNJENI SIROM NARUČI

Originalna receptura spojila je dva sjajna ukusa domaće i mediteranske kuhinje u jedno. Krupni, mesnati, čvrtsi domaći šampinjoni punjeni sirom predstavljaju kombinaciju dve velike kulinarske tradicije na najukusniji način to je ukus koji se dugo pamti i koji ćete zavoleti na prvi zalogaj.

PASTE OD ZELENE I CRNE MASLINE NARUČI

Pažljivo odarbane zelene masline bez koštice, punjene slanim sirom, savršene su kao grickalice, salata ili kao delikatesna dopuna ostalim obrocima. Ova kombinacija ukusa tradicionalno se vezuje za Mediteran, odakle i dolaze njeni sastojci, pa u njima sada možete uživati u bilo koje doba godine.