office@bbproeco.com +381 61 28 40 870
  • Serbian Latin
  • English (UK)

 

MATIČNI SOK JABUKA NARUČI

Domaći mutni sok od više različitih vrsta autohtonih sorti neprskanih jabuka, dobijen mehaničkim presovanjem plodova jabuke, proizveden od brižljivo biranih, zdravih plodova jabuke sa sačuvanim najdragocenijim sastojcima pretočenih u sok tipične boje i ukusa. Proizveden u domaćem ambijentu.

SOK OD MALINE NARUČI

Domaći kašasti voćni sok proizveden od brižljivo biranih plodova maline u tipično domaćem ambijentu na tradicionalan način po recepturama naših predaka, tipičnog je ukusa i mirisa na malinu, sa komadićima maline, što ga čini posebnim među kašastim sokovima.  Jedna čaša ovog soka daje osećaj blagostanja i okrepljuje organizam.

MATIČNI SOK DUNJA NARUČI

Matični sok proizveden od domaćih sorti dunje u tipično domaćem ambijentu na tradicionalan način po recepturama naših predaka, tipičnog je i prijatnog ukusa dunje.

 

SOK OD BOROVNICA NARUČI

Proizveden od brižljivo biranih, zdravih plodova borovnice sa sačuvanim najdragocenijim sastojcima pretočenih u sok tipične boje i ukusa, proizvedene u domaćem ambijentu na tradicionalan način. Prijatnog je i osvežavajućeg ukusa i mirisa.

MATIČNI SOK ARONIJA NARUČI

U poslednjih nekoliko godina, sibirska aronija postala je veoma tražena i cenjena u fitoterapiji, a naročito sok od ove biljke. Iako je donedavno bila slabo poznata, danas se može nabaviti i kod nas.

SOK OD KAJSIJA NARUČI

Sok napravljen od zdravih plodovao kajsije sa sačuvanim najdragocenijim sastojcima pretočenih u sok tipične boje i ukusa, proizveden u domaćem ambijentu na tradicionalan način.