office@bbproeco.com +381 61 28 40 870
  • Serbian Latin
  • English (UK)

 

DŽEM OD JAGODA NARUČI

Ekstra džem od pitomih jagoda, proizveden je od zdravih probranih plodova jagode u tipično domaćem ambijentu na tradicionalan način po recepturama naših predaka, tipičnog je i prijatnog ukusa sa konfikturama plodova jagode. Može se koristiti i kao naliv za sladoled i voćni jogurt, kao i za razne namaze. Preporučujemo ga svim straosnim kategorijama kako bi osetili čari prirode koje nam ona pruža!

DŽEM OD KAJSIJA NARUČI

Ekstra džem od kajsije proizveden je od zdravih probranih plodova kajsije, proizveden u tipično domaćem ambijentu na tradicionalan način po recepturama naših predaka, tipičnog je i prijatnog ukusa sa konfikturama plodova kajsije kuvanim u vakumu, gde je očuvana maksimalna nutritivna vrednost i dobijena kvalitetna konzistencija i mazivost. Preporučujemo ga svima kako bi osetili čari prirode koje nam ona pruža!

DŽEM OD MALINA NARUČI

Ekstra džem od malina ubranim na sunčanim obroncima Kopaonika proizveden je u tipično domaćem ambijentu i to na tradicionalan način po recepturama naših predaka. Usklađen odnos kiselina i šećera ovom džemu daje osvežavajući ton kako konzumirajući ga nakon jela kao dezert  tako i prilikom doručka uz maslac. Preporučujemo ga svim starosnim kategorijama kako bi osetili čari prirode koje nam ona pruža!

DŽEM OD ŠUMSKIH DRENJINA NARUČI

Džem od šumskih drenjina ubranim na sunčanim obroncima Kopaonika proizveden je u tipičnom domaćem ambijentu i to na tradicionalan način po recepturama naših predaka gde fruktozom vršimo korekciju slasti. Usklađen odnos kiselina, tanina i fruktoze ovom džemu daje osvežavajući ton kako konzumirajući ga nakon jela kao desert, tako i prilikom doručka uz maslac.

DŽEM OD ŠIPURAKA NARUČI

Ovaj džem sadrži visoki udeo šipka, potpuno je prirodan i ne sadrži boje i zaslađivače. Idealan izbor za sve koji vole ovaj prepoznatljiv aromatičan ukus. Plod šipka sadrži visok udio vitamina C i voćnih kiselina. Prehlada? E, pa šipak!

DŽEM OD BOROVNICA NARUČI

Borovnice nikad nisu prestale da budui popularne, vole ih svi već decenijama. Naš džem od borovnica su prirodni i zdravi, puni voća napravljen bez dodanih boja i zaslađivača. Džem od borovnica idealan je prehrambeni proizvod kao namaz u raznim slatkim obrocima a budući da je borovnica voće sa jednim od najvišim udela antioksidanasa, ovo voće je veoma cenjeno.

DŽEM OD ŠUMSKOG VOĆA NARUČI

Najlepša mešavina prirodnih ukusa, samo za vas u našem džemu od šumskog voća. Ne morate ići u šumu i brati bobice kako biste uživali u izvrsnom ukusu šumskog voća. Dovoljno je da otvorite ovaj prirodni džem sa puno šumskog voća i osetićete ukus i ravnozežu prirode. Oko ovog miksa nema pomešanih osećaja – sviđaće se baš svima. Ovaj džem ima snažno antioksidativno dejstvo i pokazalo se da može blagotvorno delovati na organizam.!

DŽEM OD BOROVNICA NARUČI

Borovnice nikad nisu prestale da budui popularne, vole ih svi već decenijama. Naš džem od borovnica su prirodni i zdravi, puni voća napravljen bez dodanih boja i zaslađivača. Džem od borovnica idealan je prehrambeni proizvod kao namaz u raznim slatkim obrocima a budući da je borovnica voće sa jednim od najvišim udela antioksidanasa, ovo voće je veoma cenjeno.

DŽEM OD ŠLJIVA NARUČI

Tradicionalna srpska poslastica za celu porodicu. Napravljen je na tradicionalan način, s velikim udelom šljiva i minimalnom količinom šećera. Ne sadrži konzervanse, boje i zaslađivače, te je prirodan i ukusan izbor za svaki porodičan sto. Istinski klasik!

DŽEM OD ŠUMSKE KUPINE NARUČI

Tamni plodovi za vašu svietlu trpezu. Kupine su od davnina poznate po svojim mnogobrojnim lekovitim svojstvima. Danas se, uz ostale kvalitete, cene jer su u biranom društvu među voćem s najvišim udelom prehrambenih vlakana.

DŽEM OD TRNJINA NARUČI

Trnjina je vrsta šljive, narod je poznaje i kao divlju šljivu ili crni trn. Trnjina sadrži najviše vitamina C, a zatim vitamine A, B1, B2, B6, E  pa je i ovaj džem veoma tražen. Sadrži i ugljene hidrate, glukozu, fruktozu, saharozu, a i fenolna jedinjenja, antocijane, tanine. Pored vode sadrži još i organske kiseline i mineralne materije, natrijum, kalijum, kalcijum, magnezijum, gvožđe i fosfor.  U plodu i kori sadrži tanine, sadrži  i gorke materije, a u plodu ima pektina i cijanovodonične kiseline.

DŽEM OD ARONIJE NARUČI

Voće budućnosti već danas na vašem stolu. Ovaj prirodni džem ima visoki udeo aronije što mu daje karakterističan okus, miris i boju. Otvorite teglu i zavirite u budućnost!

DŽEM OD BOROVNICE/ARONIJE NARUČI

Bez ironije, bobice aronije i borovnice često nazivaju najzdravijim biljkama na svetu jer su prepuna antioksidansa i esencijalnih hranjivih stvari za koje se smatra da poboljšavaju opšte stanje organizma. Spoj izvrsnih ukusa u ovom džemu dočaraće vam nesvakidašnji doživljaj.

DŽEM OD BRUSNICE NARUČI

Ukratko o ovom džemu možemo reći "Male bobice imaju veliku moć". Ovom prirodnom džemu bez konzervansa veliki udeo brusnica daje karakteristično bogat ukus, miris i rubinski crvenu boju.

DŽEM OD POMORANDŽE NARUČI

Osvježenje na jelovniku. Džem od pomorandže stvorena je kako bi vaše palačinke, krofne, kolači ili pecivabila osvežena novim ukusom! Uz već naš provereni recepte za džem od pomorandže, bićete prepušteni uživanju u ukusima ove naše slatke inovacije!

DŽEM OD SMOKVE NARUČI

Smokve su voće koje se u svežem obliku ne može naći mimo sezone i zato  preporučujemo da ovaj džem obavezno uvrstite u svoju zimnicu. Džem sa izuzetnim ukusom i naravno da ga možete izostaviti, ukoliko ga niste u mogućnosti pronaći. Mi ga imamo !