office@bbproeco.com +381 61 28 40 870
  • Serbian Latin
  • English (UK)

 

AJVAR BLAGI NARUČI

Toliko je omiljen da su neka jela, poput onih s roštilja,  nezamisliva bez dodatka ajvara. Svoju popularnost opravdava vrhunskom kvalitetom i sjajnim ukusom koji ide uz gotovo sve. Samo najbolji patlidžani i paprike naći će svoj put u naš ajvar jer je pripremljen prema domaćem receptu, bez konzervansa i  aroma.

AJVAR LJUTI NARUČI

Mnogo povrća i skladan ukus uz nizak udeo masnoće osobine su koje ovaj ajvar čine omiljenim prilogom. Za sve koji uživaju u pikantnijim okusima, nezamenjiv je u brojnim kombinacijama, od praktičnih sendviča do neizostavnog roštilja. Proizveden je bez konzervansa i donosi vam punu teglu vlakana, vitamina C i A te mnogo pikantnog zadovoljstva!

PINĐUR NARUČI

Pored ajvara neophodna tegla zimnice je pinđur. Predstavlja zimsku salatu, delikates od seckane pečene paprike i paradajza, začinjenu belim lukom i peršunom i nema ko je ne voli. Mogli bismo reći, „sestra salate“ ajvaru i cepkanoj paprici.

CEPKANA PAPRIKA NARUČI

Gurmanski hit za zimnicu. Cepkani ajvar, odnosno ajvar od cepkane paprike je isto što i ajvar od mlevene paprike, a možda čak i bolje (ako ima išta bolje od ajvara to su dva ajvara). Tačnije, ovo je još jedna verzija ajvara za koji se paprika ne melje nego cepka.